2023 Groups

Pre Kinder Groups

3 - 4 year old

(Room 4)

Lemon Group (1 x 7.5hr Session)

Monday- 8.30am - 4pm

Teacher- Connie Aldamiz Educator- Narissa Spain

Orange Group (2 x 5hr Session)

Tuesday & Wednesday- 9am - 2pm

Teacher- Michelle Riordan  Educator- Brenda Vadori

Lime Group (2 x 5hr Session)

Thursday & Friday 9am - 2pm

Teacher- Michelle Riordan   Educator- Brenda Vadori

(Room 2)

Cherry Group (2 x 5hr Session)

Wednesday & Friday- 9am - 2pm

Teacher- Hayley D'Ettorre  Educator- Stephanie Grigg

Kindergarten Groups

4 - 5 year old

Red Kinder (Room 1)

 

Teacher: Kerry Weinert            Educators: Mel Hynoski & Sam Zappia

Release Teacher:  Sam Zappia

Monday 8:45am - 2:45pm, Wednesday 8:45am - 2:45pm & Friday 8:45am - 11:45am

6 hour sessions are with Kerry Weinert & Mel Hynoski. 

3 hour session is with  & Sam Zappia.

Blue Kinder (Room 1)

 

Teacher: Kerry Weinert            Educators: Mel Hynoski & Sam Zappia

Release Teacher: Sam Zappia

 

Tuesday 8:45am - 2:45pm, Thursday 8:45am - 2:45pm & Friday 12:45pm - 3:45pm

6 hour sessions are with Kerry Weinert & Mel Hynoski. 

3 hour session is with  & Sam Zappia.

Yellow Kinder (Room 2)

Teacher: Hayley D'Ettorre          Educators: Steph Grigg & Narissa Spain

Monday 8.30am - 4pm & Tuesday 8:30am - 4pm

Green Kinder (Room 3)

 

Teacher: Leanne Peters          Educators: Fiona Bowden

Monday 8.30am - 4pm & Tuesday 8.30am - 4pm

Purple Kinder (Room 3)

 

Teacher: Connie Aldamiz         Educators: Narissa Spain

Thursday 8:30am - 4pm & Friday 8:30am - 4pm

Class Teachers & Educators may be subjet to change in 2023